Prof. Dr. Büyükerşen’i tebrik eden Köse, kendisinin Safranbolu’nun ilk kadın belediye başkanı olduğunu belirterek, “Sevgili Hoca’ma yeni döneminde başarılar diliyorum. Safranbolu’yu Eskişehir gibi dünya kenti yapmak için fikirlerinize ve danışmanlığınıza güveniyorum” şeklinde konuştu.

Köse, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin tecrübeli belediye başkanlarıyla görüşüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyoruz. Ahmet Başkanımla da görüştük sağ olsun bize çok önemli bilgiler verdi. Başkanımızın Tepebaşı’nda hayata geçirdiği projeleri de yerinde inceleyerek ziyaretimizi tamamlamış oluyoruz” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, Başkan Köse’nin gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Köse’ye çalışmalarında başarılar dileyen Ataç, “Safranbolu, Türkiye için değerli bir yer. Böyle bir yerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadın bir belediye başkanının görev yapıyor olması da oraya ayrı bir değer katar. Çünkü kadın elinin değdiği yerlerin çok farklı ve güzel noktalara ulaştığını sürekli olarak görüyoruz” diye konuştu. (HM)