TEZGAH BAŞINA GEÇTİ

Kaymakamlık ziyareti sonrası Belediye’ye bir ziyarette bulunan Günay, Sivrihisarlı kadınların atölye çalışmalarını inceledi. Bu sırada cam işleme tezgahına geçen Vekil Günay, kadınlar ile birlikte cam işledi, sonrasında seramik boyama işlerini inceledi.

YUVARLAK MASA TOPLANTISI YAPTI

EİYAP kapsamında her ilçede gerçekleştirdiği yuvarlak masa toplantısını düzenleyen Günay, ilçenin tüm paydaşları ile bir araya geldi. Toplantıda, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, ilçe kurum müdürleri ve stk temsilcileri ile ilçenin mevcut durumu ve potansiyeli değerlendirildi. Eksiklikler, destek istenen konular masaya yatırıldı. Toplantıda Sivrihisar’ın büyük bir potansiyele sahip olduğunu dile getiren Prof. Dr. Günay, ‘’Sivrihisar ilçemiz hem tarihi hem kültürel açıdan çok büyük potansiyele sahip. Bu potansiyelin bir ölçüde açığa çıktığını görüyoruz. Tam anlamıyla ortaya çıkardığımızda Sivrihisar şüphesiz bir marka ilçemiz olacaktır. Bu süreçte ilçenin paydaşları olarak herkes üstüne düşeni yapmalı, destek vermeli.’’ Dedi.

PAZARA GİTTİ KAHVEHANEYE GİRDİ

Yuvarlak masa toplantısının ardından ilçe pazarını ziyaret eden Günay, pazar esnafıyla görüştü, talep ve önerilerini dinledi. Pazar yolu üzerinde bir kahvehaneyi de ziyaret eden Günay, vatandaşlar ile sohbet etti, ilçenin durumunu ve düşüncelerini bir de onlardan dinledi.

ATÖLYE MEZUNU KADINLARIN DÜKKANLARINI ZİYARET ETTİ

Alemşah Kümbeti’ni de ziyaret eden Günay, burada Sivrihisar Belediyesi’nin başlatmış olduğu kurslardan mezun olarak dükkan açan kadınların dükkanlarını ziyaret etti. Kadınlara hayırlı işler dileyen Günay, ayrıca dükkanlardan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.