İletişim Bilimleri Fakültesi Frig Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, bölüm birincilerine hediyeleri takdim edilirken, aileler de salondaki yerini alarak bu sevince ortak oldu. Törende Dekan Prof. Dr. Erhan Eroğlu ve akademisyenler, öğrenci aileleriyle bir araya geldi.

Törende konuşan İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Eroğlu, fakültenin 40’ıncı yılını kutladığını söyleyerek ailelere katılımları dolayısıyla teşekkür etti. Eroğlu, “Yıllardır gece gündüz demeden emek harcayıp varlarını yoklarını ortaya koyan sizler olmasaydınız bugün bu genç arkadaşlarım mezuniyet mutluluğunu yaşayamazlardı. Sevgili konuklarımız şu an Türkiye'deki 80'e yakın iletişim fakültesi arasında ilk üçe girebilecek nitelikteki en iyi iletişim fakültelerinden birisindesiniz. Fakültemizin 40 yılın sonunda bu düzene gelmesinde asıl tek gerçek mimarlar her zaman akademik duruşları, doğru tutumları, çalışkanlıkları ve özverili davranışları ve gerçek bilim insanı kişilikleri ile akademik camiaya örnek olan fakültemizin kadrosunda bulunan çok değerleri öğretim üyelerimizdir. Kendilerini huzurunuzda en samimi duygularımla saygı ve takdirle alkışlıyorum” diye belirtti.

 

AİLELERİN MUTLU GÜNÜ

 

Açılış konuşmasının ardından ödül törenine geçilen etkinlikte Basın Yayın bölüm birincisi ve aynı zamanda İletişim Bilimleri Fakülte birincisi olan Ayşe Sinem Mete'ye ödülü, Basın Yayın Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erkan Yüksel tarafından takdim edildi. İletişim Bilimleri Fakülte ikincisi aynı zamanda Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölüm birincisi Gamze Satılmış’a ödülü Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan Öztürk tarafından verildi. İletişim Bilimleri Fakültesi üçüncüsü ve aynı zamanda İletişim Tasarımı ve Yönetimi bölümü birincisi Yunus Emre Öztaş ödülünü İletişim Tasarımı ve Yönetimi bölüm başkanı Prof. Dr. Ahmet Haluk Yüksel'den aldı. Sinema ve Televizyon bölüm birincisi Gülsemin Kaya ise ödülünü Sinema ve Televizyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysun Akıncı Yüksel'in elinden aldı. (İHA)