23 Haziran’da sizlerin desteğiyle Ekrem İmamoğlu yeniden 16 milyon İstanbullu’nun başkanı seçilecek ve bu haksızlık ortadan kalkacak. Her şey çok güzel olacak” dedi.

KARADENİZLİLERLE BULUŞTU

İstanbul Çekmeköy’de Karadenizliler Derneği’ni ziyaret eden Çakırözer, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Çekmeköy İlçe BaşkanıHüseyin Cahit Barutçu ve beraberindeki heyet; Kars, Ardahan ve Vanlılarla sabah kahvaltısında buluştu, esnaf ziyaretlerinde ve ev buluşmalarında Ekrem İmamaoğlu için destek istedi. Çakırözer, CHP’nin mahallelerde kurduğu çadırlarda vatandaşlarla sohbet ederek, broşür de dağıttı.

Çakırözer, “İstanbul Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun mazbatası haksız, hukuksuz bir şekilde elinden alındı. Ortada çok büyük bir mağduriyet var. Hangi görüşten, hangi partiden olursak olalım, bu haksızlık karşısında susmayacağız. 16 milyonun hakkına hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.

16 MİLYON İSTANBULLU’NUN HAKKINI KORUYACAĞIZ

Tüm Türkiye’nin 16 milyon İstanbullu’nun yaşadığı haksızlığın giderilmesini beklediğini dile getiren Çakırözer, “Tüm Türkiye bu haksızlığın giderilmesini bekliyor. İmamoğlu’nun yaşadığı mağduriyet sadece İmamoğlu’nu değil; hem İstanbulluları, hem Çekmeköylüleri, hem de İstanbul’da yaşayan Karadenizli, Vanlı, Karslı, Ardahanlı hemşehrilerimizi etkiliyor. 23 Haziran’da bu haksızlığı hem birlikte düzelteceğiz” diye konuştu. (HM)