TİSK Genel Başkanı Kudret Önen’i makamında ziyaret eden Karacan burada yaptığı açıklamada “hem siyasi kimliğimle, hem işveren olarak hem de bir sivil toplumcu olarak sizlerin hizmetinde olacağım. Sizlerin yanındayız, istediğiniz her şeye de açığız. Bu bizim size ve Türkiye’ye karşı sorumluluğumuz. Bunu yerine getireceğiz! Biz bunu yapmak zorundayız.

Hedefimiz 25 bin dolar kişi başı gelire ulaşmış, dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmiş bir Türkiye. Bugün orta gelir tuzağından çıkmamız için yapısal reformlara, üretmeye, büyümeye ihtiyacımız var. Türkiye çağdaş uygarlık seviyesinin bile üstüne çıkacaksa her yıl yüzde 7 oranında büyümemiz lazım. Biz yeni bir Türkiye hayal ediyoruz. Biz üretime destek olan bir Türkiye istiyoruz. Biz yüksek katma değerli ürünler üreten, yenileşmeye yatırım yapan, nitelikli istihdam alanları sağlayan bir Türkiye istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

TİSK Genel Başkanı Önen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’a teşekkür etti.