Gelecek İçin Sanayi Grubu adına, Eskişehir Sanayi Odası seçimlerinde adaylığını açıklayan EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, seçimleri kazanmaları halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Katılımcı bir yönetim modeli ile herkesin kucaklandığı ve kendinden bir şeyler bulacağı, sanayicilerin gücünün temsil edildiği ve sanayicilerin geleceği için projelerin hayata geçirileceğini açıklayan Küpeli, ESO üyelerine “Eskişehir Sanayi Odası’nda yapılacak seçimlerde, senin gücünü, senin geleceğin için kullanacak bir vizyon üretmek için sorumluluk almayı hedefliyoruz. Edindiğimiz bilgi, tecrübe ve donanımı genç, dinamik ve vizyoner bir ekip yapısıyla birleştirerek, alacağımız bayrağı daha da yukarılara taşımak istiyoruz.” diye seslendi.

Eskişehir sanayisinin geleceği için 26 Vizyon Proje ve toplamda 36 alt proje ürettiklerini, katılımcı yönetim modelini bir dönüşüm seferberliğine çevirebilmek için 8 alanda etkin girişimleri olacağını söyleyerek, bu alanları Katma Değer Artırma Projeleri, İhracat Projeleri, Ulaşım Ve Altyapı Projeleri, Teknoloji Ve Dönüşüm Projeleri, Enerji Projeleri, İnsan Kaynağı Projeleri, Sosyal Projeler ve Katılımcı Yönetim Projeleri olarak sıraladı.

 

ANI PANOSUNU BİRLİKTE İMZALADIRLAR.

 

Basın toplantısının sonunda, Gelecek İçin Sanayi Grubu üyeleri sahneye çıktılar. Nadir Küpeli’nin 26 Vizyon Proje’nin yer aldığı ekibi tarafından imzalanmış panoya son imzayı atmasının ardından hem ekip, hem de katılımcı iş insanları ve sanayiciler günün anısına toplu bir fotoğraf çektirdiler.