İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen törende, birbirinden ünlü isimler sahne aldı. Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun önderliğinde

EndProductions tarafından gerçekleştirilen yarışmada 31 okul sahne aldı. Yarışmada dereceye giren gruplar para ödüllerinin yanı sıra burs ve müzik ekipmanlarıyla taçlandırıldı. Dereceye girenlere toplam 7 dalda, 70 bin TL para ödülü verildi. Türkiye’nin en sevilen dijital müzik platformu fizy sponsorluğunda, bu yıl 22’ncisi düzenlenen Liseler Arası Müzik Yarışması’nın büyük finali İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi. Finale yükselen 31 lisenin kıyasıya mücadele ettiği organizasyonda, geleceğin yıldızları sahne performanslarıyla herkesi büyüledi. Müzik dünyasının ünlü isimleri, gazeteciler ve medya mensuplarından oluşan jüri üyeleri, birincileri belirlemek için bir hayli zorlandı. Türkiye’nin 7 bölgesindeki 55 ilden 636 okulun yarıştığı ve bu yıl başvuru rekoru kıran yarışmada, Alper Aksoy, Janset,  Melis Sökmen, Cemil Demirbakan,  Seyyal Taner, Tarkan Gözübüyük, Turhan Yükseler, Meltem Taşkıran, Figen Çakmak gibi ünlü sanatçılar da sahne aldı.

10 bin TL’lik Büyük Ödül’ün kazananı,İstanbul Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi ve Özel Kadıköy Akşam Lisesi öğrencilerinden oluşan grup oldu. Gecede dereceye giren 22 okula 7 farklı kategoride toplam 70 bin TL ödül dağıtıldı.