Şehit yakını ve gazilere sahip çıkmanın devletin asli görevlerinden biri olduğunu söyleyen Vali Çakacak, şehit yakınlarının bu ülke insanına emanet olduğunu belirtti. Ülkemizin bağımsızlığını ve bütünlüğünü korumak için herkesin gayret sarf etmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Çakacak, huzur dolu günlerin yaşanmasına vesile olan şehitlerimizin verdiği son nefesin ve gazilerimizin gösterdiği kahramanlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını bildirdi. Ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak’a teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Dernek Başkanı Hacı Şahin de, vatanın bölünmez bütünlüğünün bozulamayacağını, kardeşlik duygularını her şeyin üstünde tutan Türk halkını kimsenin bölüp parçalayamayacağını söyledi. Bu konuda üzerlerine düşen bir görev varsa seve seve yapmaya hazır olduklarını bildiren Başkan Şahin, Vali Çakacak’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

HUZUR SEVENLER DERNEĞİ

 

Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği Başkanı Fazıl Şahin ve Yönetin Kurulu Üyeleri; Hasan Erdem, Ender Banaz, Eyüp Yılmaz, Arif Aslan ile Alparslan Elmas, Vali Özdemir Çakacak’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

 Eskişehir Emniyet Müdürlüğünden yardımlarını esirgemeyen dernek yönetimine teşekkür eden Vali Çakacak, derneğin anlamlı hizmetler yürüttüğünü söyledi. Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Vali Çakacak, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Güvenlik güçlerinin daha etkin görev yapması için Eskişehir'de önemli projelere imza attıklarını dile getiren Başkan Şahin, “Eskişehir’de huzur ve güvenliğin daha çok sağlanması adına, üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Derneğimiz yaklaşık 31 yıldır Eskişehir halkına hizmet vermektedir” dedi.