Hikaye Avcıları yarın imza günü düzenledi. Etkinliği düzenleyen Gül Düzcan, iletişimin ve kelime hazinemizin azaldığı günümüzde bu konuda bir farklılık yaratmak,okumaya teşvik etmek ve hayal gücünün sonsuzluğunun yazıya dökülmesini sağlamak amacıyla, ilkokul 3.sınıf öğrencileri, ailelerinin desteği  ve eğitimci Gülseren Şenyüzlü’nün  yürütücülüğünde bir araya geldiler.

“Küçük Yürekler, Büyük Düşler’’ teması ile gerçekleştirilen etkinlik, Kanatlı AVM’nin sponsorluğunda 16 Mart 2019 Saat 14:00-16:00 arasında Kanatlı AVM’de gerçekleştirilecek.

 

GELİR YAŞLILAR YURDUNA

 

Kendi öykülerini yazan  grup üyeleri Bora  Gülhan, Çağla Karen Ayyıldız, Doğa Öztürk, Ece Düzcan, Emir Erdam, Fatih Mehmet Keleş, Furkan Eymen Özen, Gülce Ertuğrul, Hira Günsaçan, İpek Su Ayabakan, LindaTezgören, Şirin Bigem Biçer, Zeynep Su Dedeoğlu, 13 Hikaye Avcısı’ndan Öyküler adlı kitabın imza gününden elde ettikleri satış gelirinin bir kısmını da Mihallıççık’ta bulunan Selami Vardar Yaşlılar Köşkü’nde yaşayan  büyüklerin  ihtiyaçlarının karşılanması için hibe edecekler. Gül Düzcan, “Bize inanarak yola çıkan tüm velilere, Frigya Haber Sitesi çalışanlarına, Zehra Kutlu nezdinde Kanatlı AVM’ye, güler yüzü ve güzel yüreğiyle bizi hiç bırakmayan Gülseren Şenyüzlü’ye, çok teşekkür ediyorum” dedi. (HM)