Ziyareti dolayısıyla Vali Çakacak’a teşekkür eden Başsavcı Kapıcı, duyduğu memnuniyetini ifade etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başsavcı Kapıcı, yapılan çalışmalar hakkında Vali Çakacak’a bilgi verdi. Kendisine gösterilen misafirperverliğe teşekkür eden Vali Çakacak, daha sonra adliye binasından ayrıldı.

OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ

Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen’e iade-i ziyarette bulunan Vali Özdemir Çakacak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin bilimsel birikimi ile kaliteli bir eğitim ve öğretim ortamı sunan güçlü ve köklü bir kurum olduğunu söyledi. Üniversitenin; 1167 öğretim elemanı ve 1284 idari personeli ile 79 ön lisans ve lisans, 53 lisansüstü programda eğitim vermekte olduğunu dile getiren Rektör Gönen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Üniversitenin yaptığı çalışmaları aktaran Rektör Gönen, üniversitenin farklı alanlarda etkinlik gösteren 70'e yakın Öğrenci Kulübü olduğunu bildirdi. Ziyaretin sonunda Vali Çakacak, kendisine gösterilen misafirperverlik için Rektör Gönen’e teşekkür etti.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Eskişehir Valisi Çakacak, Rektör Gündoğan’ı da ziyaret etti. Çakacak, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı da Rektörlük Ofisi’nde ziyaret etti. Rektör Gündoğan ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Sayın Valimiz Anadolu Üniversitesini ziyarete geldi. Kendisine üniversitemizi tanıtarak yürüttüğümüz faaliyetlerle ilgili bilgi verdik. Valimiz de önümüzdeki dönem için üniversitemizle birlikte çalışmak istediklerini bize iletti. Ayrıca Valilik olarak her türlü desteği ve katkıyı sunacaklarını da ifade etti. Biz de Anadolu Üniversitesi olarak önümüzdeki dönemde Eskişehir Valiliği ile çalışmalarımızı devam ettireceğiz.”