Dün tek idman yaptılar

Eskişehirspor, 2017-2018 sezonu çalışmalarına bu sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile devam etti. 80 dakika süren antrenman,  20 dakikalık düz koşu ile başladı. 15 dakikalık tempolu koşu ile devam etti. Denge ve kuvvet çalışmasının ardından gerçekleşen, yarım saha turnuva maç ile antrenman son buldu. Öte yandan kırmızı siyahlı takımda tüm oyunculara Pazartesi gününe kadar izin verildi. Yeni sezon hazırlıklarına tesislerde devam eden Eskişehirsporlu oyunculara dün Pazartesi gününe kadar antrenman olmayacağı bildirildi.

Pazartesi toplanacaklar

Dün akşam 18:30'da yapılması gereken antrenmanında iptal olduğu futbolculara iletildi. Pazartesi günü çok yüksek ihtimal ile Eskişehirspor'un yeni Teknik Direktörü belli olmuş olacak. Bu nedenle tüm takıma Pazartesi gününe kadar izin verildi. Sportif Direktör Önder Özen'in bu kararı futbolculara bildirdiği öğrenilirken oyuncular Pazartesi günü tekrar toplanacaklar.
Takım kampa gidecek
Önder Özen'in takımda bulunan oyuncular hakkında bilgi aldığı öğrenilirken, bir yanda da takımın nerede ve hangi tarihler arasında kamp yapacağını belirlemeye çalışıyor. Eskişehirspor çok yüksek ihtimal ile Önder Özen'in belirleyeceği kamp yerine hafta içi hareket edecek ve burada çalışmalara devam edecek.